Caramel-unt de arahide Baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți miniaturi cu unt de arahide reese, lapte condensat, glazură de ciocolată cu lapte betty rich & creamy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri}, și Batoane De Caramel Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Se amestecă bomboanele. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie Mix
Bomboane
Unt
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți caramelele și laptele la foc mediu, amestecând continuu, până când caramelele se topesc. Se amestecă untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Bomboane Caramel
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se încălzește până la fierbere. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
5
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
6
Se întinde pe baza de prăjituri calde. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Baza
7
Întindeți glazura uniform peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se presară cu arahide tocate. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.