Caramel-Batoane Cu Unt De Arahide
Caramel-unt de arahide Baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți miniaturi cu unt de arahide reese, lapte condensat, glazură de ciocolată cu lapte betty rich & creamy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri}, și Batoane De Caramel Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Se amestecă bomboanele. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți caramelele și laptele la foc mediu, amestecând continuu, până când caramelele se topesc. Se amestecă untul de arahide.
Se încălzește până la fierbere. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de arahide.
Se întinde pe baza de prăjituri calde. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Întindeți glazura uniform peste umplutură.
Se presară cu arahide tocate. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.