Caramel-Batoane Cu Unt De Arahide

Caramel-Batoane Cu Unt De Arahide
Caramel-unt de arahide Baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți miniaturi cu unt de arahide reese, lapte condensat, glazură de ciocolată cu lapte betty rich & creamy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri}, și Batoane De Caramel Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Se amestecă bomboanele. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie MixCookie Mix
BomboaneBomboane
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți caramelele și laptele la foc mediu, amestecând continuu, până când caramelele se topesc. Se amestecă untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Bomboane CaramelBomboane Caramel
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se încălzește până la fierbere. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
5
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
6
Se întinde pe baza de prăjituri calde. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
BazaBaza
7
Întindeți glazura uniform peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se presară cu arahide tocate. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista