Caramel Apple Baruri I
Caramel Apple baruri s-ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 17 cenți pe porție. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Caramel mere baruri III, și Batoane Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de 15 x 10 x 1 inch.
Într-o tigaie mică la foc mic, topiți untul sau margarina. Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, 2 căni de ovăz de gătit rapid, zahăr brun, bicarbonat de sodiu și unt topit sau margarină.
Se amestecă până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestec (aproximativ 2-1/2 căni) în tigaia unsă. Pune deoparte restul.
Coaceți timp de 8 minute.
Într-o tigaie mică la foc mediu, combinați toppingul de caramel și 1/2 cană de făină. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Încă amestecând constant, fierbeți timp de 2 sau 3 minute până când se îngroașă ușor.
Întindeți merele și nucile pe crusta coaptă.
Se toarnă uniform amestecul de caramel fierbinte peste mere și nuci.
Presărați uniform amestecul sfărâmicios rezervat deasupra.
Coaceți 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie.
Tăiați în bare. (Refrigerarea facilitează tăierea). Depozitați bine acoperit.