Cappuccino Instant

Cappuccino Instant
Cappuccino Instant ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 35. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr de cofetari, granule de cafea instant, cremă fără aromă de amaretto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Cappuccino, Cappuccino, și Cappuccino Nog pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de băuturi de ciocolată, cafeaua instant, zahărul cofetarilor, laptele praf și crema nondairy. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Nondairy CreamerNondairy Creamer
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Lapte PrafLapte Praf
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Linguriță De Sare, Pentru Marginile Paharului1 Linguriță De Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a servi, se amestecă 3 linguri amestec cu 6 uncii de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții35
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista