Cappuccino-Caramele De Nuc

Cappuccino-Caramele De Nuc
Cappuccino-nuc caramele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 187 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de melasă nesulfurată, espresso instant, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cappuccino-înghețată Crunch Toffee, Tarta Cu Caramel De Nuc, și Cafea-caramele de nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți nucile la 350 într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Lăsați să se răcească 30 de minute.
5
Topiți 1 1/4 căni de unt într-un 3 1/2-qt. cratiță grea la foc mediu; se amestecă zahărul granulat, următoarele 5 ingrediente și 1/3 cană de apă. Gatiti, amestecand continuu, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 290 (etapa de crack moale), aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
BomboaneBomboane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile. Se toarnă rapid amestecul în tigaia pregătită și se întinde într-un strat uniform. Presărați imediat ciocolată cu lapte și bucăți de ciocolată albă deasupra; lasa sa stea 5 minute. Rotiți ciocolata folosind o spatulă off-set. Acoperiți și răciți până la fermitate (aproximativ 1 oră). Rupeți caramelul în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 7 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
CiocolataCiocolata
NuciNuci
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Se servește rece sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista