Cappuccino-Caramele De Nuc
Cappuccino-nuc caramele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 187 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de melasă nesulfurată, espresso instant, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cappuccino-înghețată Crunch Toffee, Tarta Cu Caramel De Nuc, și Cafea-caramele de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți nucile la 350 într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Lăsați să se răcească 30 de minute.
Topiți 1 1/4 căni de unt într-un 3 1/2-qt. cratiță grea la foc mediu; se amestecă zahărul granulat, următoarele 5 ingrediente și 1/3 cană de apă. Gatiti, amestecand continuu, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 290 (etapa de crack moale), aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile. Se toarnă rapid amestecul în tigaia pregătită și se întinde într-un strat uniform. Presărați imediat ciocolată cu lapte și bucăți de ciocolată albă deasupra; lasa sa stea 5 minute. Rotiți ciocolata folosind o spatulă off-set. Acoperiți și răciți până la fermitate (aproximativ 1 oră). Rupeți caramelul în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 7 zile.
Se servește rece sau la temperatura camerei.