Caponata De Vinete Prăjite

Caponata De Vinete Prăjite
Caponata de vinete prăjite ia în jur 3 ore și 38 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 347 calorii. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pătrunjel, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Caponata De Vinete Prăjite, Caponata de usturoi și vinete prăjite, și Foaie tigaie de pui cu Caponata de vinete prăjite.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați vinetele întregi pe tigaie, înțepați cu o furculiță în mai multe locuri și frecați cu ulei de măsline. Prăjiți timp de 45 până la 50 de minute, până când vinetele sunt foarte moi când sunt străpunse cu un cuțit. Se lasă deoparte să se răcească. Înjumătățiți vinetele, curățați-le și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați vinetele, ardeii și măslinele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și pulsați până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați fulgii de ceapă și ardei roșu și gătiți la foc mediu timp de 5 minute, până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați usturoiul, gătiți timp de 1 minut și adăugați la amestecul de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați pătrunjelul, nucile de pin, sucul de lămâie, caperele, pasta de roșii, oțetul, sarea și piperul și amestecați. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider câteva ore pentru a permite dezvoltarea aromelor. Gustați pentru condimente și serviți la temperatura camerei cu triunghiuri pita prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 38 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista