Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponata cu măsline Kalamatan și brânză Asiago. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 249 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste de țelină, vinete, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Măsline Kalamatan și roșii uscate la soare pe cremă de brânză, Salată grecească de cartofi cu brânză Feta, măsline Kalamatan și sos de Oregano, și Măsline Kalamatan Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați oțetul cu zahărul și fierbeți la foc moderat până se reduce la 3 linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lasă să se răcească.
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vinetele tăiate cubulețe, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 2 minute. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Transferați vinetele într-un castron mare. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați dovleceii tăiați cubulețe și dovleceii galbeni, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați dovleceii în bol cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Suc De Fructe Galben
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați usturoiul, țelina și ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ardeiul gras roșu și gătiți până când toate legumele sunt fragede, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10
Se transferă în castron cu vinetele și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați roșiile, măslinele, pătrunjelul, oregano și siropul balsamic în castron și pliați ușor. Condimentează caponata cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Transferați într-un castron curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se ornează cu brânza Asiago și se servește cu feliile de baghetă.