Caponata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 120 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, zahăr, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Caponata, Caponata, și Caponata.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie foarte fierbinte, gătiți separat legumele la o flacără medie-mare cu puțin ulei de măsline. Gatiti ceapa si usturoiul impreuna in aceeasi tigaie in putin mai mult ulei. Puneți toate legumele fierte deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
1
Combinați oțetul și zahărul într-o cratiță mică și reduceți la jumătate la foc mediu-mare timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În timp ce legumele sunt încă calde, combinați cu ardeii prăjiți, măslinele și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
Capere
Măsline
3
Se toarnă oțetul" agrodolce " peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Oțet
4
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Adăugați ierburile tocate și sosul marinara și amestecați.