Caponata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet de vin, stafide aurii, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Caponata, Caponata, și Caponata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Într-un castron mare, aruncați vinetele generos cu ulei de măsline și sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește până când vinetele sunt moi și moale, aproximativ 15 până la 20 de minute. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Înveliți un vas larg adânc cu ulei de măsline. Aruncați ceapa și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare, după gust. Gatiti la foc mediu-mare pana cand ceapa este moale si aromata, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fenicul, țelina și usturoiul și gătiți încă 5 până la 6 minute. Se amestecă ardeii și se fierbe încă 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați dovlecelul, condimentați cu sare, după gust și gătiți până când dovlecelul și toate legumele sunt moi și aromate și încep să se unească ca o tocană, aproximativ 5 până la 6 minute. Aruncați vinetele, 1/2 cană de apă și pasta de roșii. Gatiti pana cand apa s-a evaporat. Se dizolvă zahărul în oțet într-un castron mic și se adaugă la amestec. Se amestecă stafidele, caperele, nucile de pin și menta. Gatiti inca 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Lăsați să se răcească și transferați caponata într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Serviți imediat sau chiar mai bine mâine sau a doua zi.