Capace Portobello umplute cu spanac și brânză

Spanacul și capacele Portobello umplute cu brânză sunt fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 278 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți brânză ricotta, mozzarella parțial degresată, sos de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Capace Portobello Umplute Cu Roșii Și Măsline, Capace de ciuperci umplute cu spanac și anghinare, și Capace De Ciuperci Cu Brânză De Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați branhiile maronii din partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Așezați ciupercile, cu tulpina în sus, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 1/8 linguriță de sare.
Coaceți la 400 timp de 5 minute.
În timp ce ciupercile se coace, combinați ricotta, praful de usturoi, piperul negru și restul de 1/8 linguriță de sare într-un bol mediu, amestecând bine. Amestecați ușor spanacul și ardeiul gras. Împărțiți amestecul uniform între capacele de ciuperci. Se acoperă uniform cu sos de roșii și brânză.
Se presară uniform cu oregano.
Coaceți la 400 timp de 8 minute. Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe. Se fierbe 1 1/2 minute sau până se topește brânza.