Capacele de ciuperci albe umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, pesmet, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Capace De Ciuperci Umplute, Capace De Ciuperci Umplute, și Capace De Ciuperci Umplute.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați uleiul de măsline și adăugați cu grijă pachetul de cimbru. Odată ce crackles și devine crocant pus deoparte pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, sare și piper, după gust și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul ras și chimenul și reduceți focul. Se amestecă ciupercile feliate și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat in partea de jos a tigaiei, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Amestecați vermutul în ciuperci și gătiți până când aroma alcoolului s-a înmuiat considerabil, 5 până la 8 minute. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Vermut
Alcool
6
Adăugați smântâna și cimbrul prăjit înapoi în tigaie. Reduceți căldura și lăsați smântâna să se topească peste ciuperci. Nu supraîncălziți crema sau se va separa. Se amestecă jumătate din parmezanul ras. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați uleiul de măsline și adăugați cu grijă pachetul de cimbru. Odată ce crackles și devine crocant pus deoparte pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, sare și piper, după gust și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați usturoiul ras și chimenul și reduceți focul. Se amestecă ciupercile feliate și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat in partea de jos a tigaiei, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Amestecați vermutul în ciuperci și gătiți până când aroma alcoolului s-a înmuiat considerabil, 5 până la 8 minute. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Vermut
Alcool
12
Adăugați smântâna și cimbrul prăjit înapoi în tigaie. Reduceți căldura și lăsați smântâna să se topească peste ciuperci. Nu supraîncălziți crema sau se va separa. Se amestecă jumătate din parmezanul ras. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Încălziți o tigaie medie la foc mediu și adăugați untul și fundul ciupercilor. Condimentează cu sare și piper, după gust și gătește la foc mediu, până când apa iese din ciuperci și se evaporă. 5 până la 8 minute, amestecați vermutul și gătiți 5 până la 8 minute. Gustați pentru condimente, apoi lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Vermut
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Încălziți o tigaie medie la foc mediu și adăugați untul și fundul ciupercilor. Condimentează cu sare și piper, după gust și gătește la foc mediu, până când apa iese din ciuperci și se evaporă. 5 până la 8 minute, amestecați vermutul și gătiți 5 până la 8 minute. Gustați pentru condimente, apoi lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Vermut
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Când ciupercile s-au răcit ușor, umpleți fiecare fund cu o parte din umplutură. Umplutura trebuie să fie bine ambalată în fundul ciupercilor cu mult deasupra vârfului. Aranjați ciupercile, într-un singur strat, pe o foaie de copt. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și parmezanul rămas, apoi presărați-l deasupra capacelor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Se încălzește la cuptor până când sunt fierbinți în interior și se rumenesc ușor deasupra, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Transferați ciupercile într-un platou de servire și stropiți fiecare capac cu puțin oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
19
Serviți imediat.
20
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Când ciupercile s-au răcit ușor, umpleți fiecare fund cu o parte din umplutură. Umplutura trebuie să fie bine ambalată în fundul ciupercilor cu mult deasupra vârfului. Aranjați ciupercile, într-un singur strat, pe o foaie de copt. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și parmezanul rămas, apoi presărați-l deasupra capacelor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Se încălzește la cuptor până când sunt fierbinți în interior și se rumenesc ușor deasupra, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Transferați ciupercile într-un platou de servire și stropiți fiecare capac cu puțin oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)