Capace De Ciuperci Albe Umplute

Capace De Ciuperci Albe Umplute
Capacele de ciuperci albe umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, pesmet, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Capace De Ciuperci Umplute, Capace De Ciuperci Umplute, și Capace De Ciuperci Umplute.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați uleiul de măsline și adăugați cu grijă pachetul de cimbru. Odată ce crackles și devine crocant pus deoparte pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, sare și piper, după gust și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul ras și chimenul și reduceți focul. Se amestecă ciupercile feliate și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat in partea de jos a tigaiei, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Amestecați vermutul în ciuperci și gătiți până când aroma alcoolului s-a înmuiat considerabil, 5 până la 8 minute. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
VermutVermut
AlcoolAlcool
6
Adăugați smântâna și cimbrul prăjit înapoi în tigaie. Reduceți căldura și lăsați smântâna să se topească peste ciuperci. Nu supraîncălziți crema sau se va separa. Se amestecă jumătate din parmezanul ras. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați uleiul de măsline și adăugați cu grijă pachetul de cimbru. Odată ce crackles și devine crocant pus deoparte pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, sare și piper, după gust și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați usturoiul ras și chimenul și reduceți focul. Se amestecă ciupercile feliate și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat in partea de jos a tigaiei, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Amestecați vermutul în ciuperci și gătiți până când aroma alcoolului s-a înmuiat considerabil, 5 până la 8 minute. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
VermutVermut
AlcoolAlcool
12
Adăugați smântâna și cimbrul prăjit înapoi în tigaie. Reduceți căldura și lăsați smântâna să se topească peste ciuperci. Nu supraîncălziți crema sau se va separa. Se amestecă jumătate din parmezanul ras. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Încălziți o tigaie medie la foc mediu și adăugați untul și fundul ciupercilor. Condimentează cu sare și piper, după gust și gătește la foc mediu, până când apa iese din ciuperci și se evaporă. 5 până la 8 minute, amestecați vermutul și gătiți 5 până la 8 minute. Gustați pentru condimente, apoi lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
VermutVermut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Încălziți o tigaie medie la foc mediu și adăugați untul și fundul ciupercilor. Condimentează cu sare și piper, după gust și gătește la foc mediu, până când apa iese din ciuperci și se evaporă. 5 până la 8 minute, amestecați vermutul și gătiți 5 până la 8 minute. Gustați pentru condimente, apoi lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
VermutVermut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Când ciupercile s-au răcit ușor, umpleți fiecare fund cu o parte din umplutură. Umplutura trebuie să fie bine ambalată în fundul ciupercilor cu mult deasupra vârfului. Aranjați ciupercile, într-un singur strat, pe o foaie de copt. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și parmezanul rămas, apoi presărați-l deasupra capacelor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Se încălzește la cuptor până când sunt fierbinți în interior și se rumenesc ușor deasupra, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
18
Transferați ciupercile într-un platou de servire și stropiți fiecare capac cu puțin oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
19
Serviți imediat.
20
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
21
Când ciupercile s-au răcit ușor, umpleți fiecare fund cu o parte din umplutură. Umplutura trebuie să fie bine ambalată în fundul ciupercilor cu mult deasupra vârfului. Aranjați ciupercile, într-un singur strat, pe o foaie de copt. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și parmezanul rămas, apoi presărați-l deasupra capacelor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
22
Se încălzește la cuptor până când sunt fierbinți în interior și se rumenesc ușor deasupra, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
23
Transferați ciupercile într-un platou de servire și stropiți fiecare capac cu puțin oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
24
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista