Cap de porc cu alune, stafide aurii și anghinare din Ierusalim

Cap de porc cu alune, stafide aurii și anghinare din Ierusalim
Fundul de porc cu alune, stafide aurii și anghinare din Ierusalim ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1012 calorii, 57G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână unt, stafide aurii, alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Dovleac Cu Alune Și Stafide Aurii, Filet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Acră, Stafide Aurii Și, și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați stafidele, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Scurgere.
4
Transferați stafidele într-un castron mic și acoperiți cu coniacul. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau dați-l la frigider peste noapte sau până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
ConiacConiac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Amestecați alunele, firimiturile de pâine, 3 linguri de unt, cimbru tocat și coaja de lămâie și sare și piper după gust. Împărțiți amestecul în jumătate și rotiți fiecare jumătate între două bucăți de hârtie pergament sau folie de plastic într-un dreptunghi gros de un inch. Se dă la frigider până când este ferm, aproximativ 2 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Puneți un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scurgeți stafidele și rezervați coniacul. Dacă există exces de grăsime pe fundul de porc, tăiați-l și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
ConiacConiac
8
Tăiați fundul de porc în jumătate și condimentați cu sare și piper. Într-o oală medie din fontă sau cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Boston FundulBoston Fundul
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Adăugați carnea de porc, usturoiul, șalota și 2 crenguțe de cimbru și căutați carnea de porc până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Deglazați oala adăugând coniacul rezervat și răzuind orice bucăți rumenite care se agață de fundul oalei. Aduceți coniacul la fierbere și lăsați să se reducă până când aproape tot lichidul din oală s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați vinul alb și bulionul de pui și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
12
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Se strecoară conținutul oalei printr-o strecurătoare așezată peste un castron, rezervând lichidul și aruncând usturoiul, șalota și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Puneți oala înapoi pe aragaz la foc mediu-mare și topiți restul de 2 linguri de unt cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați anghinarea și ceapa din Ierusalim și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Adăugați carnea de porc înapoi în oală împreună cu lichidul rezervat și restul de 2 crenguțe de cimbru și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
Adăugați stafidele, acoperiți și transferați oala în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Fierbeți timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă. (În acest moment, carnea de porc poate fi răcită și refrigerată peste noapte, dacă doriți. Această răcire va permite ca orice grăsime din lichidul de fierbere să ajungă la vârf pentru o îndepărtare ușoară. Carnea de porc poate fi apoi reîncălzită într-un cuptor de 163° timp de aproximativ 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
19
Scoateți crusta de alune din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
20
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și acoperiți fiecare jumătate de porc cu o bucată de crustă. Se fierbe până când crusta devine maro aurie, aproximativ 3 minute. Dacă sosul este prea subțire sau nu este aromat suficient de intens, puneți cea mai mare parte într-o altă oală și fierbeți-l până se îngroașă și se intensifică. Apoi adăugați-l înapoi în oala originală. Feliați carnea de porc, servind bucăți egale de crustă. Puneți lichidul de fiert peste carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
21
articol var
22
Type_27_data = {};
23
articol
24
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista