Cap de porc cu alune, stafide aurii și anghinare din Ierusalim
Fundul de porc cu alune, stafide aurii și anghinare din Ierusalim ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1012 calorii, 57G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână unt, stafide aurii, alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Dovleac Cu Alune Și Stafide Aurii, Filet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Acră, Stafide Aurii Și, și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Adăugați stafidele, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Transferați stafidele într-un castron mic și acoperiți cu coniacul. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau dați-l la frigider peste noapte sau până la 5 zile.
Amestecați alunele, firimiturile de pâine, 3 linguri de unt, cimbru tocat și coaja de lămâie și sare și piper după gust. Împărțiți amestecul în jumătate și rotiți fiecare jumătate între două bucăți de hârtie pergament sau folie de plastic într-un dreptunghi gros de un inch. Se dă la frigider până când este ferm, aproximativ 2 ore sau până la 3 zile.
Puneți un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°.
Scurgeți stafidele și rezervați coniacul. Dacă există exces de grăsime pe fundul de porc, tăiați-l și aruncați-l.
Tăiați fundul de porc în jumătate și condimentați cu sare și piper. Într-o oală medie din fontă sau cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de unt.
Adăugați carnea de porc, usturoiul, șalota și 2 crenguțe de cimbru și căutați carnea de porc până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Deglazați oala adăugând coniacul rezervat și răzuind orice bucăți rumenite care se agață de fundul oalei. Aduceți coniacul la fierbere și lăsați să se reducă până când aproape tot lichidul din oală s-a evaporat.
Adăugați vinul alb și bulionul de pui și reveniți la fierbere.
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Se strecoară conținutul oalei printr-o strecurătoare așezată peste un castron, rezervând lichidul și aruncând usturoiul, șalota și cimbru.
Puneți oala înapoi pe aragaz la foc mediu-mare și topiți restul de 2 linguri de unt cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați anghinarea și ceapa din Ierusalim și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați carnea de porc înapoi în oală împreună cu lichidul rezervat și restul de 2 crenguțe de cimbru și aduceți la foc mic.
Adăugați stafidele, acoperiți și transferați oala în cuptor.
Fierbeți timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă. (În acest moment, carnea de porc poate fi răcită și refrigerată peste noapte, dacă doriți. Această răcire va permite ca orice grăsime din lichidul de fierbere să ajungă la vârf pentru o îndepărtare ușoară. Carnea de porc poate fi apoi reîncălzită într-un cuptor de 163° timp de aproximativ 30 de minute.)
Scoateți crusta de alune din frigider.
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și acoperiți fiecare jumătate de porc cu o bucată de crustă. Se fierbe până când crusta devine maro aurie, aproximativ 3 minute. Dacă sosul este prea subțire sau nu este aromat suficient de intens, puneți cea mai mare parte într-o altă oală și fierbeți-l până se îngroașă și se intensifică. Apoi adăugați-l înapoi în oala originală. Feliați carnea de porc, servind bucăți egale de crustă. Puneți lichidul de fiert peste carnea de porc și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;