Cartofi prăjiți pe sare, chimen și chimen
Cartofii prăjiți pe sare, chimen și chimen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 5 porții cu 88 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână margarină, cartofi, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Suc de fructe Kabocha prăjită cu sare de chimen, Suc De Fructe Kabocha Prăjită Cu Sare De Chimen, și Cartofi Prăjiți Cu Chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gatiti 1/4 lingurita de seminte de chimen intr-o cratita mica la foc mic 1 minut sau pana la prajit.
Adăugați unt și gătiți până se topește; deoparte.
Întindeți sarea de rocă uniform în fundul unei caserole de 3 litri superficiale.
Presărați 1 linguriță semințe de caras, semințe de chimen și piper peste sare de rocă. Aranjați cartofii peste amestecul de sare.
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți cartofii din amestecul de sare; aruncați amestecul de sare.
Combinați amestecul de unt și cartofii; aruncați pentru a acoperi.