Cantaloupe Grappa Semifreddo
Cantaloupe Grappa Semifreddo necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 186 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți grenadină, sare, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cantaloupe Grappa Semifreddo, Grappa Semifreddo cu sos Espresso, și Semifreddo de praline de migdale cu caise braconate cu Grappa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia cu folie de plastic, lăsând o surplombă la fiecare capăt. Pepene galben pur cu 1/3 cană de zahăr, grappa, grenadină (dacă se utilizează) și sare într-un blender până se omogenizează.
Se transferă într-un castron mare de metal și se amestecă gălbenușurile. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și bateți cu mixerul până când devine palid, gros și triplat în volum și înregistrează 170 de metri F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 8 minute.
Scoateți vasul din cratiță și puneți-l într-o baie mare de gheață. Continuați să bateți până la rece, aproximativ 6 minute.
Bateți smântâna cu restul de 2 linguri de zahăr într-un alt castron mare folosind bătătoare curățate până când ține doar vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de pepene galben ușor, dar bine.
Se toarnă amestecul în tigaie și se congelează, acoperit ușor cu folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 5 ore.Descoperă top și inversează semifreddo pe o farfurie.
semifreddo păstrează 1 săptămână.