Cantaloupe Conserva
Cantaloupe conserva ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 7 porții cu 777 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, pectină lichidă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fig Conserva, Afine Conserva, și Afine Conserva.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați conserva, pregătiți borcanele și capacele: așezați șase borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Combinați pepene galben și piersici într-o oală mare, cu fundul greu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute, amestecând frecvent și zdrobind fructele cu spatele unei furculițe sau a unei linguri.
Adăugați zahărul și sucul de lămâie și readuceți amestecul la foc mic. Fixați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a oalei și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul s-a îngroșat și s-a redus ușor, iar termometrul ajunge la 220 de litri F, aproximativ 45 de minute.
Se amestecă nucșoara și coaja de portocală, apoi se amestecă pectina. Aduceți amestecul înapoi la fierbere și fierbeți tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafață cu o lingură de metal. Se amestecă migdalele.
Puneți conserva fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.