Cannelloni Florentine necesită în jurul valorii de 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 819 calorii, 29G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,7 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul măcinat, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecetes are 12 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caneloni, Caneloni, și Cannelloni de dovlecei.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți, separați cojile și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C). Într-un vas de copt de 9 x 13, combinați vițelul, morcovii, țelina, jumătatea de ceapă tocată și spanacul. Se amestecă bine. Se amestecă 1 1/4 linguriță sare, 1 1/4 linguriță piper, 2 linguri ulei de măsline și vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se introduce la cuptor și se prăjește până când vițelul se rumeneste și legumele sunt moi, 30 până la 40 de minute. Se amestecă frecvent. Dacă carnea începe să fumeze, reduceți căldura la 400 de grade (200 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați amestecul de carne să se răcească 15 minute, apoi procesați în robotul de bucătărie până se toacă mărunt. Reveniți la tigaie și amestecați smântâna, roșiile Rome, parmezanul, condimentul Italian și 2 linguri de busuioc proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Tomate Roma
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
În timp ce amestecul de carne se răcește suficient pentru a se manipula, faceți sos de roșii. Puree conserve de roșii cu sucul lor în robotul de bucătărie până se omogenizează. În tigaie mare la foc mediu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
14 Cani De Branza Romano Rasa
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se caleste usturoiul si ceapa tocata pana se inmoaie. Se amestecă roșiile piure, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Gatiti 5 pana la 10 minute, sau pana nu mai apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Adăugați patru frunze de busuioc tocate și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
11
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Umpleți cojile de paste cu amestec de carne răcit, 2 până la 3 linguri pe coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Așezați cojile în vasul de copt curat de 9 x 13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
13
Se toarnă sosul de roșii peste coji și se coace 20 de minute, sau până când sosul este bulbuc.
Cookie-ul florentin poate fi asociat cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "