Cannelloni Florentine

Cannelloni Florentine
Cannelloni Florentine necesită în jurul valorii de 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 819 calorii, 29G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,7 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul măcinat, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecetes are 12 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caneloni, Caneloni, și Cannelloni de dovlecei.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți, separați cojile și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C). Într-un vas de copt de 9 x 13, combinați vițelul, morcovii, țelina, jumătatea de ceapă tocată și spanacul. Se amestecă bine. Se amestecă 1 1/4 linguriță sare, 1 1/4 linguriță piper, 2 linguri ulei de măsline și vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se introduce la cuptor și se prăjește până când vițelul se rumeneste și legumele sunt moi, 30 până la 40 de minute. Se amestecă frecvent. Dacă carnea începe să fumeze, reduceți căldura la 400 de grade (200 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați amestecul de carne să se răcească 15 minute, apoi procesați în robotul de bucătărie până se toacă mărunt. Reveniți la tigaie și amestecați smântâna, roșiile Rome, parmezanul, condimentul Italian și 2 linguri de busuioc proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Tomate RomaTomate Roma
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
În timp ce amestecul de carne se răcește suficient pentru a se manipula, faceți sos de roșii. Puree conserve de roșii cu sucul lor în robotul de bucătărie până se omogenizează. În tigaie mare la foc mediu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline VirginUlei De Măsline Virgin
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se caleste usturoiul si ceapa tocata pana se inmoaie. Se amestecă roșiile piure, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Gatiti 5 pana la 10 minute, sau pana nu mai apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați patru frunze de busuioc tocate și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
11
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Umpleți cojile de paste cu amestec de carne răcit, 2 până la 3 linguri pe coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Așezați cojile în vasul de copt curat de 9 x 13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Se toarnă sosul de roșii peste coji și se coace 20 de minute, sau până când sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-ul florentin poate fi asociat cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista