Cannelloni de miel al lui Candice cu pesto de mentă

Cannelloni de miel al lui Candice cu pesto de mentă
Cannelloni de miel Candice cu pesto de mentă este un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de miel măcinat, ulei de măsline, brânză de capră și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 43% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kebab de miel cu pesto de mentă , Kabob de miel cu pesto de mentă și Cotlete de miel pesto de mentă .

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Fierbe pastele în apă clocotită neacoperită până când sunt fierte, dar încă ferme la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Tăiați fiecare foaie în jumătate, pe lățime.
4
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți mielul în uleiul încins până se rumenește uniform, 7 până la 10 minute. Asezonați cu salvie, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Se ia de pe foc; se amestecă brânza de capră în mielul fiert. Pune aproximativ 1 lingură de amestec de miel în centrul fiecărei foi de lasagna și rulează într-un cilindru; aranjați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Amestecați menta, nucile de pin și uleiul de măsline într-un blender până se toacă mărunt, dar nu se lichefiază; se stropesc peste rulouri pentru a le servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Banfi Rosa Regale Brachetto. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista