Cannelloni de crab și ricotta
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene în cutia de rețete, Cannelloni cu crab și ricotta ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 3,71 USD per porție. O porție conține 554 de calorii, 35 g de proteine și 25 g de grăsimi. Această rețetă este pe placul a 123 de bucătari și bucătari. Un amestec de parmezan, paste manicotti, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este bun. Cannelloni cu spanac și ricotta, manicotti umpluți cu ricotta cu spanac (cannelloni) și cannelloni cu cartofi dulci umpluți cu crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Într-un castron mare, amestecați ricotta, 3/4 cană parmezan, gălbenușul de ou, busuioc, crabul, sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Umpleți cannellonii cu amestecul de crabi și puneți într-o tavă de copt unsă cu unt. Acoperiți cannellonii umpluți cu Sosul Bechamel și stropiți cu parmezanul rămas.
Coaceți până când se clocoșează și blatul este maro auriu, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Într-o cratiță medie, topește untul la foc mediu.
Adăugați făina și amestecați până la omogenizare, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat laptele cald, amestecând constant, până când sosul devine gros, neted și cremos, aproximativ 10 minute (nu lăsați sosul să fiarbă).
Se ia de pe foc si se adauga sarea, piperul si nucsoara. (Sosul poate fi preparat cu până la 3 zile înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider.)
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.