Cannelloni cu fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 426 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Cannelloni, și Cannelloni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, morcovul, telina, cojile rezervate de creveti si muschii rezervati de scoici in 3 linguri de unt intr - o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, neacoperita, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt inmuiate si aurii palide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Se adaugă vin și se fierbe la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați apă, glazură de fructe de mare (dacă utilizați) și crenguțe de pătrunjel și fierbeți, acoperite, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Dressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Aruncați pătrunjelul și stocul de pur și pur, inclusiv cojile de creveți, în 2 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță curățată la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți roux la foc mic, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Adăugați stoc cald de fructe de mare dintr-o dată, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Adăugați 1/2 cană smântână și fierbeți ușor sosul, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Transferați 1/2 cană de sos într-un castron așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece pentru a se răci pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Tăiați o treime din creveți și o treime din scoici în bucăți de 1/4 inch și aruncați cu 1/4 linguriță de sare. Pur și simplu rămân creveți și scoici într-un procesor de alimente cu coniac, răcit 1/2 cană de sos, restul de 3/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Coniac
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați restul de 1/2 cană de cremă și pulsați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Transferați mousse-ul într-un castron mare și amestecați bucăți de creveți și scoici și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Fierbeți tăiței de lasagne câteva la un moment dat într-o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând pentru a se separa, până la al dente, aproximativ 2 minute pentru tăiței proaspeți sau aproximativ 6 minute pentru fără fierbere. Transferați ușor tăiței cu clești și o spatulă cu fante într-un castron mare cu apă rece pentru a opri gătitul, apoi ridicați-l, scuturând apa și așezați-vă pe prosoape de bucătărie uscate (nu pe pânză de pământ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Întindeți 1/3 cană mousse peste fiecare tăiței, lăsând o margine de 1/2 inch pe ambele capete scurte. Începând cu un capăt scurt, înfășurați ușor fiecare tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Ardei Arbol
Bomboane Life Savers
4
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos pe fundul vasului de caserolă și aranjați caneloni, cu cusătura în jos, perfect în 1 strat peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
5
Se toarnă sosul rămas peste caneloni și se coace, acoperit cu folie, în mijlocul cuptorului până când sosul clocotește și umplutura este doar gătită, 25 până la 30 de minute. (Pentru a testa umplerea pentru coacere, introduceți o frigăruie metalică într-un caneloni și țineți-o acolo 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Scoateți frigarui și apăsați-l pe buza de jos: dacă metalul este cald, caserola este fierbinte până la capăt și umplutura este gătită.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Îndepărtați folia și fierbeți canelonii la aproximativ 3 inci de la căldură până când apar pete maronii, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
10
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și mai mult decât Gourmet (800-860-9395).
1
* Caserola poate fi asamblată (dar nu coaptă sau friptă) cu 4 ore înainte și răcită, acoperită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de coacere.