Cannelloni cu fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 426 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Cannelloni, și Cannelloni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, morcovul, telina, cojile rezervate de creveti si muschii rezervati de scoici in 3 linguri de unt intr - o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, neacoperita, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt inmuiate si aurii palide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Se adaugă vin și se fierbe la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați apă, glazură de fructe de mare (dacă utilizați) și crenguțe de pătrunjel și fierbeți, acoperite, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Aruncați pătrunjelul și stocul de pur și pur, inclusiv cojile de creveți, în 2 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță curățată la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți roux la foc mic, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Adăugați stoc cald de fructe de mare dintr-o dată, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Adăugați 1/2 cană smântână și fierbeți ușor sosul, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Transferați 1/2 cană de sos într-un castron așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece pentru a se răci pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Tăiați o treime din creveți și o treime din scoici în bucăți de 1/4 inch și aruncați cu 1/4 linguriță de sare. Pur și simplu rămân creveți și scoici într-un procesor de alimente cu coniac, răcit 1/2 cană de sos, restul de 3/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Coniac
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați restul de 1/2 cană de cremă și pulsați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Transferați mousse-ul într-un castron mare și amestecați bucăți de creveți și scoici și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Fierbeți tăiței de lasagne câteva la un moment dat într-o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând pentru a se separa, până la al dente, aproximativ 2 minute pentru tăiței proaspeți sau aproximativ 6 minute pentru fără fierbere. Transferați ușor tăiței cu clești și o spatulă cu fante într-un castron mare cu apă rece pentru a opri gătitul, apoi ridicați-l, scuturând apa și așezați-vă pe prosoape de bucătărie uscate (nu pe pânză de pământ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Întindeți 1/3 cană mousse peste fiecare tăiței, lăsând o margine de 1/2 inch pe ambele capete scurte. Începând cu un capăt scurt, înfășurați ușor fiecare tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos pe fundul vasului de caserolă și aranjați caneloni, cu cusătura în jos, perfect în 1 strat peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
5
Se toarnă sosul rămas peste caneloni și se coace, acoperit cu folie, în mijlocul cuptorului până când sosul clocotește și umplutura este doar gătită, 25 până la 30 de minute. (Pentru a testa umplerea pentru coacere, introduceți o frigăruie metalică într-un caneloni și țineți-o acolo 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Scoateți frigarui și apăsați-l pe buza de jos: dacă metalul este cald, caserola este fierbinte până la capăt și umplutura este gătită.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Îndepărtați folia și fierbeți canelonii la aproximativ 3 inci de la căldură până când apar pete maronii, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
10
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și mai mult decât Gourmet (800-860-9395).
1
* Caserola poate fi asamblată (dar nu coaptă sau friptă) cu 4 ore înainte și răcită, acoperită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de coacere.