Cannelloni Cu Ciuperci-Crep
Cannelloni de ciuperci-crep ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, clătite de bază, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Cannelloni Cu Ciuperci De Spanac, Ww spanac și ciuperci Cannelloni reface, și Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura de ciuperci, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați oregano și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați vin și gătiți timp de 3 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă pasta de roșii și 1 linguriță de făină.
Se ia de pe foc și se răcește. Se amestecă brânza ricotta, 1 lingură parmezan, 1/2 linguriță sare și piper negru.
Pentru a pregăti sosul de parmezan, puneți 3 linguri de făină într-o cratiță mică. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă 1/4 linguriță sare și nucșoară.
Se pune la foc mediu; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 3 minute), amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri Parmezan. Păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Pentru a pregăti caneloni, lingură 1/4 cană amestec de ciuperci în centrul fiecărei crepe; rulati.
Așezați, cu cusătura în jos, în fiecare dintre cele 4 feluri de mâncare gratinate sau într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți jumătate de roșii peste clătite și acoperiți cu sos de parmezan și roșiile rămase.
Se presară cu 1 lingură parmezan.
Coaceți la 218° timp de 15 minute. Porniți broilerul (nu scoateți vasul din cuptor); se fierbe 3 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.