Cannelloni al Radicchio

Cannelloni al Radicchio
Cannelloni al Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 615 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmigiano-reggiano, paste de ou batch, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Radicchio și rachetă (insalata Di Radicchio E Rughetta), Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio), și Cannelloni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, adâncă, așezată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotele și amestecați pentru a le acoperi cu ulei. Saut, amestecând din când în când, timp de 7 până la 8 minute, sau până când șalotele sunt moi și translucide, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați radicchio și presărați cu 1 linguriță de sare și o măcinare generoasă de piper. Acoperiți tigaia, ridicați focul la mediu-mare și gătiți radicchio timp de aproximativ 8 minute sau până se ofilesc. Descoperiți tigaia și folosiți clești pentru a arunca radicchio. Gatiti inca un minut sau doua, sau pana cand radicchio este violet-maroniu, ofilit si doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se lasă radicchio să se răcească la temperatura camerei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți o mână de radicchio și puneți-o deoparte pentru a garnisi cannelloni.In un castron mare, lucrați ricotta cu o furculiță până când este cremoasă. Îndoiți mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați radicchio în tigaie la amestecul de brânză și pliați pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Întindeți o față de masă curată sau mai multe prosoape curate pentru vase/ceai pe o suprafață curată și plană lângă aragaz. Pregătiți pastele nefierte, B-chamel și umplutura de brânză radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
BrânzăBrânză
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
PastePaste
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
SobaSoba
8
Așezați un castron mare umplut cu apă cu gheață lângă aragaz pentru a scufunda scurt tăiței de lasagne gătite pentru a îndepărta excesul de amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței De Lasagne GătiteTăiței De Lasagne Gătite
ApăApă
AmidonAmidon
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
BolBol
9
Incalziti cuptorul la 375 buc. F / 190 buc. C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Înveliți ușor două vase de copt de 8 x 12 in/20 x 30 cm cu unt.Aduceți o oală mare de apă la fierbere și sare generos. Aruncați cu grijă 4 sau 5 tăiței de lasagna, având grijă să nu înghesuiți oala. Fierbeți pastele timp de aproximativ 1 minut; pastele proaspete se gătesc rapid, iar tăiței de lasagna ar trebui să fie ușor subdone. Folosiți un skimmer mare pentru a scoate tăiței de lasagna din oală și scufundați-i ușor în vasul cu apă cu gheață. Folosiți skimmerul pentru a îndepărta tăiței; lăsați-le să picure și apoi întindeți-le pe fața de masă. Continuați să gătiți, să răciți și să întindeți tăiței de lasagna până când le-ați gătit și răcit pe toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PastePaste
ApăApă
UntUnt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
BolBol
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Întindeți un strat gros de sos B-chamel (aproximativ 3/4 cană/180 ml pe vas) în fundul fiecărui vas de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Așezați un dreptunghi de lasagna pe o suprafață de lucru curată. Puneți aproximativ 2 linguri de umplutură de brânză radicchio pe centru și întindeți-o cu spatele lingurii, lăsând o margine de jur împrejur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
BrânzăBrânză
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
13
Rulați dreptunghiul de paste, în stil trabuc și așezați-l, cu cusătura în jos, într-unul dintre vasele de copt pregătite. Continuați să umpleți și să rulați canelonii, aranjând 10 caneloni în fiecare fel de mâncare.Împărțiți restul de B 9chamel între cele 2 vase de copt, întinzându-l peste canelonii umpluți. Împrăștiați puțin din radicchio rezervat deasupra în aglomerări inegale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
PastePaste
RolaRola
14
Presărați brânza Parmigiano și apoi nucile (dacă folosiți) peste caneloni. Acoperiți vasele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
NuciNuci
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Coaceți timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți timp de încă 20 de minute sau până când brânza și sosul B-chamel sunt bulbucate și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Serviți canelonii fierbinți din cuptor.Simplificați: umplutura radicchio poate fi făcută în avans și refrigerată timp de până la 3 zile. Cannelloni uscați cumpărați din magazin sau tăiței de lasagna uscați pot fi înlocuiți cu cei proaspeți. Urmați instrucțiunile producătorului pentru gătit.Dacă nu doriți să faceți aluat de paste de casă și să-l întindeți în foi, puteți înlocui foile de paste cu ouă proaspete cumpărate din magazin, disponibile la magazinele alimentare gourmet, magazinele alimentare italiene și supermarketurile bine aprovizionate și le puteți tăia în tăiței lasagna. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Aluat De PasteAluat De Paste
CannelloniCannelloni
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista