Cannellini fasole Antipasto cu creveți: Antipasto di Cannellini
Cannellini Bean Antipasto cu creveți: Antipasto di Cannellini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 247 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, usturoi, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Cannellini Bean Dip, și Cannellini Bean Dip.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și usturoiul la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați creveții și gătiți, amestecând frecvent, până devin roz, aproximativ 4 minute.
Scoateți creveții din tigaie, rezervând usturoiul și uleiul. Tăiați creveții în bucăți puțin mai mari decât fasolea. Aruncați creveții cu fasolea, adăugând uleiul rezervat și usturoiul.
Într-un castron de servire, aruncați creveții și fasolea cu uleiul de măsline rămas și ceapa roșie. Îndepărtați frunzele de rozmarin din tulpini și adăugați la fasole. Aruncați, apoi adăugați oțetul și condimentați cu sare și piper. Aruncați din nou, înainte de a adăuga busuiocul. Chiar înainte de servire, aruncați fasolea încă o dată și reglați condimentele.
Adăugați mai mult ulei, sare, piper și oțet balsamic, după dorință.