Cannellini fasole Antipasto cu creveți: Antipasto di Cannellini

Cannellini fasole Antipasto cu creveți: Antipasto di Cannellini
Cannellini Bean Antipasto cu creveți: Antipasto di Cannellini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 247 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, usturoi, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Cannellini Bean Dip, și Cannellini Bean Dip.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și usturoiul la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați creveții și gătiți, amestecând frecvent, până devin roz, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți creveții din tigaie, rezervând usturoiul și uleiul. Tăiați creveții în bucăți puțin mai mari decât fasolea. Aruncați creveții cu fasolea, adăugând uleiul rezervat și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-un castron de servire, aruncați creveții și fasolea cu uleiul de măsline rămas și ceapa roșie. Îndepărtați frunzele de rozmarin din tulpini și adăugați la fasole. Aruncați, apoi adăugați oțetul și condimentați cu sare și piper. Aruncați din nou, înainte de a adăuga busuiocul. Chiar înainte de servire, aruncați fasolea încă o dată și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați mai mult ulei, sare, piper și oțet balsamic, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista