Candy Porumb Tort Pops
Candy Corn Cake Pops ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 72. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica bomboane se topește, glazura pufos biciuit, bomboane se topește, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bomboane De Porumb Halloween Tort Pops, Bomboane De Porumb Oreo Pops, și Bomboane Tropicale Sănătoase Pop-Uri De Gheață De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Mișto. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Crumble tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine.
Rulați în bile de 1 inch; formați fiecare bilă în triunghi, apăsând laturile plate pentru a arăta ca porumbul de bomboane.
Așezați pe foaia cookie. Congelați până la fermitate; păstrați la frigider.
În bolul cu microunde, bomboanele galbene cu microunde se topesc și 2 linguri de scurtare neacoperite pe mediu (50%) 1 minut, apoi la intervale de 15 secunde, până se topesc; se amestecă până se omogenizează. Repetați cu topituri de bomboane portocalii și topituri de bomboane albe, folosind 1 lingură de scurtare pentru fiecare. Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane galbene topite și introduceți bățul în baza a 1 triunghi de tort nu mai mult de jumătate. Repet. Reveniți la foaia cookie. La frigider 5 minute.
Scoateți din frigider câteva la un moment dat. Înmuiați triunghiurile tortului în bomboane galbene topite; atingeți excesul. Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat. Înmuiați două treimi din fiecare triunghi de tort în bomboane portocalii topite; lăsați să stea până se fixează. Scufundați vârfurile în bomboane albe topite; lăsați să stea până se fixează.