Candy Cane Cocktail
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Candy Cane Cocktail. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 3174 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $24.41 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Dacă aveți la îndemână sirop cu aromă de ciocolată, bastoane de bomboane, vodcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, Peppermint Alexander Cocktail-Bomboane De Trestie De Zahăr Rim, și Bomboane De Trestie De Zahăr Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face vodcă infuzată, turnați vodca într-un borcan etanș; adăugați bastoane de bomboane și sigilați borcanul.
Lăsați să stea 10 până la 12 ore pentru a infuza aroma, agitând periodic pe tot parcursul zilei.
Pentru a decora marginea de sticlă, turnați sirop de ciocolată pe 1 farfurie; așezați bastoane de bomboane zdrobite pe a doua farfurie. Scufundați marginea de sticlă în ciocolată; scufundați imediat în bomboane.
Pentru a face cocktail, în agitator plin de gheață, se toarnă vodca și schnapps; se agită.
Se toarnă în pahar. Dacă doriți, strângeți niște sirop de ciocolată suplimentar în pahar.