Candy Bar Inghetata
Candy Bar inghetata este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 2 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 595 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați topping de înghețată fudge, batoane de bomboane snickers, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați înghețata și toppingul de fudge; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se amestecă batoanele de bomboane.
Transferați într-un recipient congelator; congelați timp de 4 ore sau până când este ferm. Poate fi înghețat până la 2 luni.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.