Canapele De Castraveți Cu Somon Afumat

Canapele De Castraveți Cu Somon Afumat
Canapele de castravete de somon afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 5 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 44. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de capere, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tartine De Castraveți De Păstrăv Afumat, Somon afumat și tartine de ou, și Tartine De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați castraveții pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase. Lingură în jumătăți de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Înfășurați în folie de plastic. Se da la frigider 3-4 ore sau pana cand umplutura este ferma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Se taie în 1/2-in. felii.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții44
Scor De Sănătate1
Revista