Canadian Unt Tarte

Canadian Unt Tarte
Tartele cu unt Canadian ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 368 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă cu gheață, ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Canadian unt tarte, Real Canadian Unt Tarte, și Unt de mere Canadian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o ceașcă cu gheață și apă. Cerneti faina si sarea intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați scurtarea pentru a face bucăți de mărime de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
3
Adăugați lingurile de apă cu gheață din ceașcă până când aluatul se ține împreună. Formați aluatul într-o bilă. Aluatul este acum complet. Puneți-l într-o pungă de plastic sau înfășurați-l și dați-l la frigider timp de cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Rulați aluatul între două foi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați cojile folosind un pahar mare sau cea mai mică oală. Ar trebui să aveți aproximativ 12 cochilii când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Puneți aceste coji într-o brioșă unsă sau o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți nucile și nuca de cocos pe tava de copt și prăjiți 5-10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Scoateți din cuptor și setați temperatura la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Umpleți fundul fiecărei coji de tartă cu aproximativ 10 stafide fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
11
Bateți împreună zahărul, oul, untul, vanilia și apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Adăugați nucă de cocos și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
13
Se toarnă amestecul în coji de tartă, umplând 2/3 plin și nu mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
14
Coaceți în cuptorul de 450 grade F (230 grade C) timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați să se răcească înainte de a încerca să îndepărtați. Face 12 tarte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista