Canadian unt tarte
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tartele cu unt Canadian ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 18. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu coajă scurtă, extract de vanillan, zahăr muscovado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 321 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Real Canadian Unt Tarte, Unt de mere Canadian, și Marea Tartă Canadiană Cu Unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată, astfel încât să fie puțin mai subțire decât direct din pachet. Apoi tăiați 18-20 de runde cu un tăietor canelat de 7,5 cm, rulând din nou garniturile. Folosiți rundele pentru a alinia două cutii de tartă adânci cu 12 găuri (nu Cutii de briose). Dacă aveți doar o cutie de tartă de dimensiuni obișnuite, cu 12 găuri, veți putea face câteva tarte mai puțin adânci.
Bateți ouăle într-un castron mare și combinați cu restul ingredientelor, cu excepția nucilor. Se amestecă acest amestec într-o tigaie și se amestecă continuu timp de 3-4 minute până când untul se topește, iar amestecul se bulează și începe să se îngroașe. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn. Nu gătiți prea mult și asigurați-vă că amestecați tot timpul, deoarece amestecul poate arde cu ușurință.
Se ia de pe foc și se amestecă nucile.
Puneți umplutura în cojile de tartă necoapte, astfel încât să se niveleze cu patiseria.
Coaceți timp de 15-18 minute până când este setat și auriu pal. Lăsați în formă să se răcească câteva minute înainte de a vă ridica pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.