Canadian unt tarte

Canadian unt tarte
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tartele cu unt Canadian ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 18. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu coajă scurtă, extract de vanillan, zahăr muscovado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 321 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Real Canadian Unt Tarte, Unt de mere Canadian, și Marea Tartă Canadiană Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată, astfel încât să fie puțin mai subțire decât direct din pachet. Apoi tăiați 18-20 de runde cu un tăietor canelat de 7,5 cm, rulând din nou garniturile. Folosiți rundele pentru a alinia două cutii de tartă adânci cu 12 găuri (nu Cutii de briose). Dacă aveți doar o cutie de tartă de dimensiuni obișnuite, cu 12 găuri, veți putea face câteva tarte mai puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Bateți ouăle într-un castron mare și combinați cu restul ingredientelor, cu excepția nucilor. Se amestecă acest amestec într-o tigaie și se amestecă continuu timp de 3-4 minute până când untul se topește, iar amestecul se bulează și începe să se îngroașe. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn. Nu gătiți prea mult și asigurați-vă că amestecați tot timpul, deoarece amestecul poate arde cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se ia de pe foc și se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
5
Puneți umplutura în cojile de tartă necoapte, astfel încât să se niveleze cu patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
6
Coaceți timp de 15-18 minute până când este setat și auriu pal. Lăsați în formă să se răcească câteva minute înainte de a vă ridica pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista