Canadian Surf ' n Turf: somon Chinook sălbatic cu salsa de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată
Rețeta Canadian Surf ' n Turf: se poate face somon Chinook sălbatic cu Salsan de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată în aproximativ 6 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1222 calorii, 59G de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 12,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos, Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice, și Somon sălbatic din Alaska cu sos Chipotle de zmeură și salată de Mango.
Instrucțiuni
1
Pregătiți somonul îndepărtând toate solzii și branhiile. Curățați cavitatea și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Așezați somonul pe un platou mare și umpleți cavitatea cu câteva crenguțe de cimbru și mărar și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
Crengute De Marar Proaspat Culese
3
Se presară cu suc de lămâie și se lasă la marinat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
4
Pregătiți vânatul îndepărtând orice păr și bucăți de os rămase în urmă după măcelărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
5
Combinați ingredientele pentru marinată și turnați peste carne fie într-o pungă de plastic resigilabilă, fie într-un vas de copt. Marinați timp de 4 ore la frigider, dacă este posibil. Poate fi refrigerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și puneți-le deoparte. Dați-l la frigider timp de 1 oră, dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Periați ușor somonul cu ulei de măsline și așezați somonul pe grătar foarte fierbinte, timp de aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți de pe grătar și așezați-l pe un platou de servire sau pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Pentru sosul de vânat: într-o tigaie fierbinte la foc mic până la mediu, adăugați ulei de măsline, unt, ceapă și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Vânat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se sotează câteva minute pentru a transpira ceapa. Nu gătiți prea mult. Ridicați căldura la mediu, adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți la jumătate, 2 până la 3 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați ciocolata și afinele. Odată ce ciocolata s-a topit, scoateți-o de pe foc.
Dacă doriți, serviți cu o salată verde proaspătă pe lateral. Prezentați masa pe o scândură mare rustică din lemn (robustă) cu varză, pene de lămâie și o baghetă rustică (de asemenea robustă).
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Zinfandelic Amador County Old Vine Zinfandel cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zinfandelic Județul Amador Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Județul Amador produce un Zinfandel vechi de viță de vie îndrăzneț, cu fructe bogate, strălucitoareberry și cireș negru, completate de indicii de pământ și condimente care adaugă complexității sale.ZINFANDELIC este un tribut adus soiului unic de vin din California-Zinfandel. Este, de asemenea, un tribut adus mișcării și culturii din California din anii 1960 - Flower Power, Haight Ashbury, Summer Of Love, Rock & Roll etc. Eticheta amintește de afișele rock din epoca anilor șaizeci. Podgoriile zinfandel sunt situate la o altitudine mai mare în comitatul Amador din California, la poalele munților Sierra Nevada, cunoscuți și sub numele de Gold Country. Viile au fost cultivate în mod durabil din vițe vechi de aproximativ 40 de ani.Sau încercați Setul cadou Zinfandelic Groovy Duo