Canadian Surf ' n Turf: somon Chinook sălbatic cu salsa de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată

Canadian Surf ' n Turf: somon Chinook sălbatic cu salsa de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată
Rețeta Canadian Surf ' n Turf: se poate face somon Chinook sălbatic cu Salsan de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată în aproximativ 6 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1222 calorii, 59G de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 12,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos, Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice, și Somon sălbatic din Alaska cu sos Chipotle de zmeură și salată de Mango.

Instrucțiuni

1
Pregătiți somonul îndepărtând toate solzii și branhiile. Curățați cavitatea și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Așezați somonul pe un platou mare și umpleți cavitatea cu câteva crenguțe de cimbru și mărar și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Se presară cu suc de lămâie și se lasă la marinat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4
Pregătiți vânatul îndepărtând orice păr și bucăți de os rămase în urmă după măcelărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
5
Combinați ingredientele pentru marinată și turnați peste carne fie într-o pungă de plastic resigilabilă, fie într-un vas de copt. Marinați timp de 4 ore la frigider, dacă este posibil. Poate fi refrigerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și puneți-le deoparte. Dați-l la frigider timp de 1 oră, dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Periați ușor somonul cu ulei de măsline și așezați somonul pe grătar foarte fierbinte, timp de aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți de pe grătar și așezați-l pe un platou de servire sau pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Pentru sosul de vânat: într-o tigaie fierbinte la foc mic până la mediu, adăugați ulei de măsline, unt, ceapă și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
VânatVânat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se sotează câteva minute pentru a transpira ceapa. Nu gătiți prea mult. Ridicați căldura la mediu, adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți la jumătate, 2 până la 3 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați ciocolata și afinele. Odată ce ciocolata s-a topit, scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Așezați vânatul pe grătarul fierbinte... Lăsați-le în pace timp de aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți de pe grătar și așezați-l pe un platou de servire sau pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Serviți fripturile de somon și vânat cu salsa de mango și sos de ciocolată cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Friptură De VânatFriptură De Vânat
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Dacă doriți, serviți cu o salată verde proaspătă pe lateral. Prezentați masa pe o scândură mare rustică din lemn (robustă) cu varză, pene de lămâie și o baghetă rustică (de asemenea robustă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
BaguetteBaguette
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Ingrediente

2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)148pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO2 linguri de sirop (afine, afine etc.)2 linguri de sirop (afine, afine etc.)28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie43pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolata neagra tocataciocolata neagra tocata4creveți și cu veneTulpini proaspete de mărarTulpini proaspete de mărar22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel cu frunze plate proaspăt tocatpătrunjel cu frunze plate proaspăt tocat1Oreos dublu umplutardei jalapeno cubuleteardei jalapeno cubulete1lămâie, sucatălămâie, sucată2lămâi, stoarselămâi, stoarse1var, sucitvar, sucit1portocaliu, sucitportocaliu, sucit118pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOboabe de ienupărboabe de ienupăr2smallsmango copt, jupuit, tăiat cubulețe micimango copt, jupuit, tăiat cubulețe mici22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de mentă proaspăt tocatefrunze de mentă proaspăt tocate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline40pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapa fin tăiată cubulețeceapa fin tăiată cubulețe34pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-121prune roșiiprune roșii80pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapa rosie cubuleteceapa rosie cubulete4creveți și cu veneVin roșu, suficient pentru a acoperi carneaVin roșu, suficient pentru a acoperi carnea4fripturi de coaste de vânat (sau înlocuitor de os T, filet, curea din spate sau vârf de filet)fripturi de coaste de vânat (sau înlocuitor de os T, filet, curea din spate sau vârf de filet)1somon chinook întreg, aproximativ 1 1/2 până la 2 kilograme (sau înlocuiți alt somon proaspăt sau păstrăv)somon chinook întreg, aproximativ 1 1/2 până la 2 kilograme (sau înlocuiți alt somon proaspăt sau păstrăv)4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4creveți și cu veneCrenguțe proaspete de cimbruCrenguțe proaspete de cimbru80pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapa alba fin taiata cubuleteceapa alba fin taiata cubulete

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Zinfandelic Amador County Old Vine Zinfandel cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zinfandelic Județul Amador Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Zinfandelic Județul Amador Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Județul Amador produce un Zinfandel vechi de viță de vie îndrăzneț, cu fructe bogate, strălucitoareberry și cireș negru, completate de indicii de pământ și condimente care adaugă complexității sale.ZINFANDELIC este un tribut adus soiului unic de vin din California-Zinfandel. Este, de asemenea, un tribut adus mișcării și culturii din California din anii 1960 - Flower Power, Haight Ashbury, Summer Of Love, Rock & Roll etc. Eticheta amintește de afișele rock din epoca anilor șaizeci. Podgoriile zinfandel sunt situate la o altitudine mai mare în comitatul Amador din California, la poalele munților Sierra Nevada, cunoscuți și sub numele de Gold Country. Viile au fost cultivate în mod durabil din vițe vechi de aproximativ 40 de ani.Sau încercați Setul cadou Zinfandelic Groovy Duo
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista