Campanelle cu roșii și Feta

Campanelle cu roșii și Feta
Campanelle cu roșii și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii de struguri, roșii cherry, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Campanelle cu struguri prăjiți și Feta, Paste Campanelle cu Tunan și roșii, și Roșii cu brânză Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga ceapa verde, usturoiul si toate rosiile; saut pana cand rosiile incep sa se inmoaie si sa se prabuseasca, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
UsturoiUsturoi
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Scurgeți pastele. Întoarce-te la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați amestecul de roșii, rucola și restul de 3 linguri de ulei de măsline; aruncați până când rucola începe să se ofilească. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RucolaRucola
TomateTomate
7
Transferați pastele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Se presară cu brânză feta și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista