Campanelle cu roșii și Feta
Campanelle cu roșii și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii de struguri, roșii cherry, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Campanelle cu struguri prăjiți și Feta, Paste Campanelle cu Tunan și roșii, și Roșii cu brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Se adauga ceapa verde, usturoiul si toate rosiile; saut pana cand rosiile incep sa se inmoaie si sa se prabuseasca, aproximativ 7 minute.
Se presară sare și piper.
Scurgeți pastele. Întoarce-te la oală.
Adăugați amestecul de roșii, rucola și restul de 3 linguri de ulei de măsline; aruncați până când rucola începe să se ofilească. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pastele în farfurii.
Se presară cu brânză feta și se servește.