Camembert chimen răspândit pe pâine prăjită Pumpernickel
Camembert chimen răspândit pe pâine prăjită Pumpernickel ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 281 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, roată camembert, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Camembert chimen răspândit pe pâine prăjită Pumpernickel, Pâine De Chimen Pumpernickel, și Pâine Prăjită Pumpernickel.
Instrucțiuni
Pur aproximativ e Camembert, cremă de brânză, smântână, șalotă și semințe de chimen într-un robot de bucătărie. Se amestecă piperul și arpagicul.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ungeți 1 parte de pâine cu unt și condimentați cu sare și piper. Pâine prăjită, cu unt în sus, pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până când este crocantă, aproximativ 7 minute.
Transferați toasturile într-un raft pentru a se răci.
Răspândirea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Toasturile pot fi făcute cu 2 zile înainte, apoi răcite complet și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.