Cambulă Umplută Cu Crab
Crab umplute cambulă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.56 pe portie. O porție conține 534 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, file de cambulă, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Cambulă umplută cu Crab cu Aioli cu ierburi, și Flounder Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Clătiți fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Combinați carnea de crab, ardeiul verde, pudra de muștar, sosul Worcestershire, sarea, piperul alb și saltinele zdrobite.
Combinați albușul de ou și 1 lingură de maioneză. Se amestecă acest lucru în amestecul de carne de crab.
Ungeți fileurile de cambulă cu unt topit.
Așezați într-un vas de copt ușor uns, puțin adânc. Puneți amestecul de crab peste fileuri și stropiți cu orice unt rămas.
Coaceți fileurile la 400 de grade timp de 15 minute.
În timp ce peștele se coace, bateți ușor gălbenușul de ou într-un castron mic. Se amestecă 5 linguri de maioneză.
Scoateți peștele din cuptor și întindeți acest amestec peste umplutură; se presară cu boia și pătrunjel.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade și coaceți până devin aurii și bulbucați, aproximativ 6 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.