Cambulă Umplută Cu Crab

Cambulă Umplută Cu Crab
Crab umplute cambulă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.56 pe portie. O porție conține 534 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, file de cambulă, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Cambulă umplută cu Crab cu Aioli cu ierburi, și Flounder Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Clătiți fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați carnea de crab, ardeiul verde, pudra de muștar, sosul Worcestershire, sarea, piperul alb și saltinele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
CrabmeatCrabmeat
Crackers De SareCrackers De Sare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Combinați albușul de ou și 1 lingură de maioneză. Se amestecă acest lucru în amestecul de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CrabmeatCrabmeat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Ungeți fileurile de cambulă cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Așezați într-un vas de copt ușor uns, puțin adânc. Puneți amestecul de crab peste fileuri și stropiți cu orice unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți fileurile la 400 de grade timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
În timp ce peștele se coace, bateți ușor gălbenușul de ou într-un castron mic. Se amestecă 5 linguri de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Scoateți peștele din cuptor și întindeți acest amestec peste umplutură; se presară cu boia și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade și coaceți până devin aurii și bulbucați, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista