Flounder sote cu sos de portocale-șalotă este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, file de eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Eglefin sotat cu sos de portocale-șalotă, Flounder italian sotat de Acadia, și Saut Flounder și picantă de cambulă R. mul. mul. mul. mul. m pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc. Îndepărtați bine fileurile de pește în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Pește
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește, dar nu fumează (vezi sfat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați peștele și gătiți până se rumenesc ușor și doar opac în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați suc de portocale și muștar; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când sosul se îngroașă puțin, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Adăugați unt și pătrunjel; amestecați până când untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Transferați peștele pe farfurii individuale, acoperiți cu sos și serviți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.