Cambulă sotată cu sos de portocală-șalotă
Flounder sote cu sos de portocale-șalotă este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, file de eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Eglefin sotat cu sos de portocale-șalotă, Flounder italian sotat de Acadia, și Saut Flounder și picantă de cambulă R. mul. mul. mul. mul. m pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc. Îndepărtați bine fileurile de pește în amestec.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește, dar nu fumează (vezi sfat).
Adăugați peștele și gătiți până se rumenesc ușor și doar opac în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 1 pana la 2 minute.
Adăugați suc de portocale și muștar; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când sosul se îngroașă puțin, aproximativ 5 minute.
Adăugați unt și pătrunjel; amestecați până când untul s-a topit.
Transferați peștele pe farfurii individuale, acoperiți cu sos și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.