Cambulă prăjită cu cartofi în pătrunjel

Cambulă prăjită cu cartofi în pătrunjel
Cambulă prăjită cu cartofi în pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 11,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 119g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 1107 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, lămâie, făină de secară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Flounder cu sos de pătrunjel și Caper, Cambulă Prăjită, și Icre De Cambulă Prăjite Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii într-o oală mare cu apă sărată până se înmoaie, apoi scurgeți. Odată ce sunt suficient de reci pentru a le manipula, curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Clătiți peștele în apă rece, apoi acoperiți-l pe fiecare în făină, bătând excesul. Topiți 5 linguri de unt într-o tigaie și prăjiți peștele timp de 5 minute pe fiecare parte, sau până când sunt crocante și aurii. Păstrați peștele gătit cald în timp ce gătiți restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Topiți untul rămas într-o caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați cartofii decojiți și lăsați-i să se prăjească puțin înainte de a adăuga pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
5
Serviți imediat cu cartofii, lămâia feliată și crenguțele de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LămâieLămâie
MărarMărar
6
Din cartea de bucate Scandinavă de Trina Hahnemann. Text copyright 2008 de Trina Hahnemann; fotografie 2008 de Lars Ranek. Această ediție publicată în 2009 de Andrews McMeel Publishing, LLC.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista