Cambulă Portocalie La Grătar
Flounder portocaliu la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $10.32 pe portie. O porție conține 664 calorii, 112g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de portocale, pătrunjel, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare sunt Cambulă Portocalie La Grătar, Cambulă sotată cu sos de portocală-șalotă, și Fileuri de cambulă la grătar în folie cu o notă asiatică.
Instrucțiuni
Așezați cambulă deasupra unei bucăți de folie suficient de mare pentru a o înfășura în siguranță.Se acoperă cu felii de portocale și se presară piper și ierburi.Înfășurați bine în folie și gătiți într-un grătar preîncălzit cu capota în jos timp de aproximativ 30 de minute, rotind o dată în timpul gătitului.Deschideți folia și continuați să gătiți aproximativ 15 minute cu hota pentru grătar încă în jos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.