Cambulă coaptă cu piper proaspăt de lămâie

Cambulă coaptă cu piper proaspăt de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 157 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline extravirgin, fileuri de cambulă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Fileuri de cambulă la cuptor în vinetă de soia cu lămâie, Pui Proaspăt De Lămâie-Piper, și Lămâie Proaspătă Piper Carne De Vită Se Amestecă Fry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 5 ingrediente.
Așezați fileurile pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Frecați amestecul de usturoi uniform peste fileuri.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Se servește cu pene de lămâie, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.