Calzone de pui la grătar
BBQ pui Calzones ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de coriandru, aluat de crustă de pizza, carne de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Cheddar la grătar, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Salată tocată de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie; se sfărâmă.
Adăugați ceapa și puiul mărunțit în grăsimea de slănină fierbinte din tigaie. Se prăjește la foc mediu până când ceapa este fragedă. Se amestecă 1/3 cană de sos de grătar și se ia de pe foc.
Se amestecă slănina gătită.
Rulați aluatul de crustă de pizza pe o foaie de biscuiți unsă. Apăsați până la o grosime uniformă, apoi tăiați în jumătate. Împărțiți amestecul de pui între cele două bucăți de aluat, întinzându-se doar pe jumătate din fiecare bucată până la 1/2 inch de margine.
Stropiți sosul rămas peste umplutură.
Presărați brânza și coriandrul deasupra. Îndoiți porțiunea neacoperită de aluat peste umplutură și apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc după bunul plac. Se răcește câteva minute, apoi se taie fiecare calzone în jumătate. Fiecare porție este jumătate de calzone. Acestea pot fi servite cu sos de grătar suplimentar, dacă doriți.