Calzone de dovleac, cârnați și spanac
Această rețetă servește 15 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 185 calorii. Un amestec de spanac pentru copii, aluat de pizza, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați Calzone, Cârnați Calzone, și Cârnați Italieni Calzone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.setați 2 filtre cu ochiuri fine peste 2 boluri. Tapetați o foaie mare de copt cu pergament. Împărțiți aluatul în 4 porții; rulați-le în runde de 7 inci.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie la foc mediu. Gătiti cârnații, amestecând și rupând carnea, până se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în aceeași tigaie la foc mediu. Gatiti spanacul, amestecand, pana se ofileste, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați în a doua strecurătoare; stoarceți lichidul.
Întindeți dovleacul pe o parte a fiecărei runde de aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Împărțiți cârnații, spanacul și brânza între runde, împrăștiați peste dovleac. Îndoiți aluatul peste umplutură și ciupiți marginile pentru a sigila.
Periați vârfurile de calzone cu 1 lingură. ulei.
Transferați pe foaia de copt; coaceți până devin aurii, aproximativ 15 minute. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.