Calzone de dovleac, cârnați și spanac

Calzone de dovleac, cârnați și spanac
Această rețetă servește 15 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 185 calorii. Un amestec de spanac pentru copii, aluat de pizza, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați Calzone, Cârnați Calzone, și Cârnați Italieni Calzone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.setați 2 filtre cu ochiuri fine peste 2 boluri. Tapetați o foaie mare de copt cu pergament. Împărțiți aluatul în 4 porții; rulați-le în runde de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie la foc mediu. Gătiti cârnații, amestecând și rupând carnea, până se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în aceeași tigaie la foc mediu. Gatiti spanacul, amestecand, pana se ofileste, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Transferați în a doua strecurătoare; stoarceți lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Întindeți dovleacul pe o parte a fiecărei runde de aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Împărțiți cârnații, spanacul și brânza între runde, împrăștiați peste dovleac. Îndoiți aluatul peste umplutură și ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
CârnațiCârnați
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
8
Periați vârfurile de calzone cu 1 lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Transferați pe foaia de copt; coaceți până devin aurii, aproximativ 15 minute. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Revista