Calzone cu ceapă dublă: Scalcione di Cipolla

Calzone cu ceapă dublă: Scalcione di Cipolla
Calzone cu ceapă dublă: Scalcione di Cipolla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 478 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, drojdie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fasole Fava cu ceapă roșie și mentă (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Crustă Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia uscată peste 1/4 cană de apă caldă într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La FiertUn Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un castron mare, amestecați făina cu vinul, uleiul de măsline, restul de 1 cană de apă și sare și piper, după gust. Amestecați apa de drojdie și lucrați-o în aluat cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De DrojdieApă De Drojdie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Transferați pe o placă ușor făinată și frământați până când își pierde doar lipicioasa. Puneți deoparte, acoperit cu o cârpă umedă.
4
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie sotată la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați prazul și gătiți ușor 15 minute, sau până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați laptele și gătiți încă 5 minute. Se amestecă zahărul și se fierbe încă 5 minute. Prazul ar trebui să fie foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Adăugați hamsiile, măslinele negre, pătrunjelul și roșiile. Se amestecă bine și se continuă gătitul până când sosul este gros și lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Scoateți din căldură.
9
Scurgeți stafidele și amestecați în amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
10
Uleiul ușor o tigaie de pizza de 12 inci. Împărțiți aluatul în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți piesa mai mare până la grosimea de 1/8 inci și așezați-o pe tigaia pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
11
Întindeți umplutura uniform pe aluat, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
12
Întindeți cealaltă bucată de aluat și fixați-o deasupra primei și rotiți marginile celor 2 bucăți de aluat împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
13
Ungeți crusta superioară cu ulei, presărați cu zahăr, înțepați în mai multe locuri cu o furculiță și lăsați-o deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
14
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Coaceți calzona la cuptor timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 350 de grade F și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista