Calmar fiert

Calmar fiert
Calmarul fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Varză La Foc Mic, Varză și roșii la foc mic, și Gambe De Miel La Foc Mic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță superficială sau o caserolă ignifugă și adăugați calmarul, ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ingredientele uscate și fierbeți până când tot lichidul s-a evaporat și ceapa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă oțetul și roșiile tocate, se fierbe timp de 1 min, apoi se toarnă peste vinul roșu și se condimentează. Se fierbe foarte ușor la foc mic, amestecând ocazional, timp de 1 oră sau până când sosul este bogat și calmarul este cu adevărat fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CalmarCalmar
4
Stingeți focul, lăsați să se răcească ușor, apoi stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline și împrăștiați cu coriandrul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista