Calmar fiert
Calmarul fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Varză La Foc Mic, Varză și roșii la foc mic, și Gambe De Miel La Foc Mic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță superficială sau o caserolă ignifugă și adăugați calmarul, ceapa și usturoiul.
Adăugați ingredientele uscate și fierbeți până când tot lichidul s-a evaporat și ceapa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Se adaugă oțetul și roșiile tocate, se fierbe timp de 1 min, apoi se toarnă peste vinul roșu și se condimentează. Se fierbe foarte ușor la foc mic, amestecând ocazional, timp de 1 oră sau până când sosul este bogat și calmarul este cu adevărat fraged.
Stingeți focul, lăsați să se răcească ușor, apoi stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline și împrăștiați cu coriandrul și coaja de portocală.