California Roll Sushi

California Roll Sushi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 771 persoană a găsit această rețetă a fi nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, castraveți, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ California Roll Sushi Bowls, Sănătos California Roll Sushi Muscaturi, și California Roll Mic Dejun Sushi- # TopChef.
Instrucțiuni
Spălați orezul în mai multe schimbări de apă până când apa de clătire nu mai este tulbure, scurgeți bine și puneți-o într-o tigaie acoperită sau aragaz cu orez cu 1 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și acoperiți tigaia. Lăsați orezul să fiarbă până când partea de sus pare uscată, aproximativ 15 minute. Opriți focul și lăsați să stea 10 minute pentru a absorbi restul de apă.
Se amestecă oțetul de orez și zahărul într-un castron mic până când zahărul s-a dizolvat și se amestecă amestecul în orezul fiert până se combină bine. Lăsați orezul să se răcească și lăsați-l deoparte.
Se amestecă imitația de carne de crab cu maioneză într-un bol și se lasă deoparte. Pentru a rula sushi, acoperiți un covor de rulare din bambus cu folie de plastic.
Așezați o foaie de nori, cu fața strălucitoare în jos, pe folia de plastic. Cu degetele ude, bateți ferm un strat subțire și uniform de orez preparat peste nori, lăsând 1/4 inch neacoperit la marginea inferioară a foii.
Presărați orezul cu aproximativ 1/2 linguriță de semințe de susan și apăsați-le ușor în orez. Întoarceți cu atenție foaia nori, astfel încât partea de alge marine să fie în sus.
Așezați 2 sau 3 sulițe lungi de castraveți, 2 sau 3 felii de avocado și aproximativ 1 lingură de amestec de imitație de crab într-o linie peste foaia nori, la aproximativ 1/4 de marginea neacoperită. Ridicați marginea foii de rulare din bambus, pliați marginea inferioară a foii în sus, închizând umplutura și rotiți bine sushi într-un cilindru cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inch. Odată ce sushi-ul este rulat, înfășurați-l în covor și strângeți ușor pentru a-l compacta bine.
Tăiați fiecare rolă în bucăți de 1 inch cu un cuțit foarte ascuțit înmuiat în apă.