Calea spre inima unui om
Calea către inima unui bărbat necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 181 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.79 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, lapte evaporat, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge, Inima-de-inima mea-ciocolata prajiturele, și 20 + inimă sănătoasă S și nuc Crusted ars Wasabi somon cu cald Napa salata de varza {fără Gluten și inima sănătoasă 2013}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt 8 ramekine mici rezistente la cuptor.
Tăiați peștele în 8 bucăți și aranjați într-un vas de copt superficial de 9x13 inch.
Se toarnă vin peste pește și se presară cu 1/8 linguriță piper alb măcinat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când peștele se fulgează ușor; păstrați cuptorul pornit pentru pasul final.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Se sotează ciupercile, ceapa și ardeiul gras roșu până se înmoaie; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Topiți restul de 2 linguri de unt în cratiță la foc mic.
Se amestecă făina și se fierbe timp de 1 minut, amestecând continuu până se omogenizează. Adăugați treptat lapte și creșteți căldura la mediu; amestecați constant până când amestecul este gros și cu bule.
Se amestecă amestecul de ciuperci, sarea și restul de 1/8 linguriță de piper alb măcinat în cratiță, amestecând până se combină bine.
Scoateți sosul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Scoateți peștele din vin cu grijă cu o lingură cu fante și puneți 1 bucată în fiecare ramekin.
Presărați carnea de crab uniform pe blaturi, urmată de 2 linguri de sos și 1 1/2 lingurițe de brânză în fiecare fel de mâncare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute sau până când brânza este fierbinte și cu bule; serviți imediat.