Caldo Batido sau Caldo de Enferom

Caldo Batido sau Caldo de Enferom
Caldo Batido sau Caldo de Enferom este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 320 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, carne de vită măcinată, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caldo de Res, Caldo de Bolas, și Caldo De Albondigas.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită și apa în blender și amestecați timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați amestecul de vită într-o oală medie și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați cartofii, hogao, chimenul, sarea și piperul. Gatiti aproximativ 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
ChimenChimen
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pătrunjel proaspăt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista