Cald Frisincrose-Lardon Salade cu ouă Pocate în sos de vin roșu

Cald Frisincrose-Lardon Salade cu ouă Pocate în sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Salada caldă Frisorme-Lardon cu ouă Poșate în sos de vin roșu. Această rețetă servește 4 și costă 6,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 757 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, friscrume, demi-glace de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Frisee Lardon cu ouă Pocate, Ouă Pocate În Sos De Vin Roșu, și Frisocroide-Salată Lardon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti șalotele în 1 lingură de unt într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
3
Adăugați vin, usturoi, cimbru, pătrunjel, frunze de dafin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană, 25 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, gătiți lardons într-o tigaie mică și grea la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc, dar nu sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Se strecoară amestecul de vin printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și apoi aruncând solidele. Reveniți la cratiță, apoi amestecați demi-glace de vițel și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
8
Se amestecă împreună făina și restul de 1/2 lingură de unt pentru a face un beurre mani aprox., apoi se amestecă în sos și se fierbe, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați jumătate de lardons la sos și păstrați cald la foc, acoperit. Înfășurați lardons rămase în folie și păstrați cald pe raft în treimea inferioară a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
1
Ungeți feliile de baghetă cu ulei și condimentați ușor cu sare și piper. Pâine prăjită în treimea superioară a cuptorului până la auriu pal și crocant, aproximativ 10 minute. Frecați usturoiul pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BaguetteBaguette
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Între timp, umpleți o tigaie mare adâncă cu 1 1/4 inci apă, apoi adăugați oțet și aduceți la foc mic. Rupeți 1 ou într-o cană și glisați oul în apă. Repetați cu ouăle rămase, distanțându-le și braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Aruncați friscul cu oțet și 1/4 linguriță de sare, apoi cu ulei și împărțiți în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Ridicați fiecare ou din lichidul de braconaj cu o spatulă cu fante și uscați ușor (încă pe spatulă), apoi transferați la un pâine prăjită. Condimentați ușor ouăle cu sare și piper și împărțiți-le între salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Se toarnă sosul peste ouă și se presară salate cu lardons rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OuăOuă
1
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit (odată răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista