Calamari Tortilla-Chip-Crusted Cu Sos De Chili-Iaurt

Calamari Tortilla-Chip-Crusted Cu Sos De Chili-Iaurt
Tortilla-Chip-Crusted Calamari cu sos de Chili-iaurt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 399 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chipsuri de tortilla, ulei de măsline, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tortilla Chip Crusted pui cu sos de cremă Jalapeno, Prăjituri de somon sud-vestice cu crustă de porumb cu sos cremos de Chili cu lămâie, și Tortilla Cu Crustă De Ardei Iute La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul cu usturoiul, pudra de chili, 1/4 linguriță de piper și sucul de lămâie; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2
Separați tentaculele calmarilor de corpurile lor (dacă acest lucru nu a fost făcut deja); feliați corpurile în inele de 1/2 inci și tăiați tentaculele în jumătate dacă sunt mari. Clătiți bine calmarul și scurgeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
3
Puneți chipsurile de tortilla într-un robot de bucătărie; pulsați de câteva ori, apoi lăsați procesorul de alimente să funcționeze până când chipsurile de tortilla sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați firimiturile pe o farfurie și combinați cu restul de 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Puneți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dragați calmarul ușor în firimituri, atingând pentru a îndepărta excesul; adăugați în tigaie fără aglomerare. (Este posibil să trebuiască să lucrați în loturi, folosind uleiul rămas de 1 lingură.) Gătiți, întorcându-vă o dată, până când calmarul este ferm, ușor rumenit și opac în interior (tăiat într-o bucată pentru a verifica; aproximativ 3-4 minute pe lot).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți imediat cu sos de iaurt, pene de lămâie și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
VerziiVerzii
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Revista