Calamari pe Paste
Calamari pe paste ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 518 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de roșii, uleiul de măsline, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste Amalfi Calamari, Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Calamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați corpurile de calmar pe jumătate pe lungime și apoi tăiați pe jumătate pe lățime. Dacă tentaculele sunt mari, tăiați-le pe jumătate pe lungime. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul și șalotul și gătiți la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați sos de roșii, 1/4 cană de apă și vin alb. Gatiti sosul la foc mare timp de 5 minute, pana cand se reduce si se ingroasa. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați toate, cu excepția a 1 lingură de pătrunjel în sosul de roșii, la foc mai mic și fierbeți, neacoperit, timp de aproximativ 15 minute.
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, apoi adăugați linguini sau spaghete și gătiți până se înmoaie (timpul va varia în funcție de prospețimea pastelor, dar ar trebui să dureze cel puțin 7 minute).
Se scurge bine, agitând ușor ciocanul pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Adăugați calamari în sosul de roșii și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când tocmai ați fiert. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți.
Adăugați pastele scurse și aruncați bine. Pentru a servi, garnisiți cu pătrunjelul rămas.