Calamari la grătar cu rucola

Calamari la grătar cu rucola
Calamari la gratar cu rucola ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de rucola, cățel de usturoi, calmar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Încercați Calamari La Grătar Cu Rucola, Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, și Calamari La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți tentaculele pe lungime și tăiați-le pe cele mai lungi, dacă sunt atașate, transversal în bucăți de 2 inci. Scoateți clapetele de pe corpurile de calmar, dacă sunt atașate, și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Tăiați fiecare corp de calmar pe lungime de-a lungul "cusăturii" și deschideți plat. Scorați calmarul mare, inclusiv clapele, pe lungime cu un cuțit ascuțit, făcând tăieturi apropiate (la aproximativ 1/8 inch distanță ca crestele de pe rigatoni) și având grijă să nu tăiați calmarul, apoi înjumătățiți corpurile de calmar transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Strângeți suficient suc din 2 lămâi pentru a măsura 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SucSuc
5
Tăiați lămâia întreagă rămasă în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
6
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper până se combină bine și transferați 1/4 cană de pansament într-un castron mare de mică adâncime, rezervând restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați calmarul la pansament într-un castron puțin adânc, aruncând pentru a acoperi și marinați la temperatura camerei, rotind o dată, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Infilați 2 frigarui prin fiecare corp de calmar, lângă părțile opuse ale corpului (pentru a menține calmarul plat în timpul grătarului). Infilați toate clapetele pe 1 sau 2 frigarui. Infilați toate tentaculele în cruce (prin partea cea mai groasă) pe frigarui, fără a se aglomera, lăsând tentaculele să atârne. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde), grătiți calmarul pe un grătar ușor uns, neacoperit, întorcându-se o dată, până când devin opace, 1 până la 1 1/2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați pe o placă de tăiat și îndepărtați frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
FrigaruiFrigarui
11
Tăiați corpurile de calmar pe lungime în benzi groase de 1 1/2 inch. Înjumătățiți benzile transversal dacă utilizați calmar mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
12
Aruncați calmarul cu 3 linguri de pansament rezervat și sare și piper după gust într-un castron curat. Aruncați rucola într-un alt castron cu suficient pansament rămas pentru a acoperi, apoi condimentați cu sare și piper. Împărțiți rucola între 4 farfurii și acoperiți cu calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RucolaRucola
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista