Calamari cu ceapă eșalotă și Tamarind
Calamari cu ceapă eșalotă și Tamarind este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați tuburi de calamari, șobolani, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Calamari prăjiți cu chili de limonadă roz și reducere de Tamarind peste orez negru de susan, Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Pește-spadă glazurat cu Tamarind cu sos de tei, Cilantro și Tamarind.
Instrucțiuni
Combinați calamari și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu; deoparte.
Combinați pasta de tamarind și 1/4 cană de apă fierbinte. Strecurați orice fibre; puneți pasta deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și gătiți 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați amestecul de calamari și amestecul de tamarind; gătiți 3 până la 5 minute sau până când calamari este opac.
Serviți calamari și bulion peste orez basmati fiert fierbinte.
Serviți beri belgiene de grâu, cum ar fi Blue Moon, Hoegaarden și Allagash White. Notele lor pe bază de plante și citrice vor contracara tamarindul tart.