Calamari

Calamari
Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 876 calorii, 83g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 10,16 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, wasabi, seltzer și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați calamari cu zară într-un bol nereactiv, acoperiți și lăsați marinat la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Faceți topping încălzind uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ardei, roșii uscate la soare, scallions, ghimbir proaspăt și wasabi și sote până când ardeii sunt fragede și arome integra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
WasabiWasabi
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Scurgeți calamarii marinați printr-o strecurătoare sau strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți uleiul de canola în friteuza la 375 grade F (sau ca producător de friteuza direcționează pentru alimente similare). Pentru a face tempura, amestecați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea și piperul într-un bol. Dragă calamari feliate în amestecul uscat, apoi se lasă deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați seltzer într-un flux la amestecul tempura în timp ce bateți constant pentru a face un aluat. Scufundați calamari în aluat sau aluat peste calamari și puneți-l în coșul de friteuză, prăjind un minut sau două până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Apă SpumantăApă Spumantă
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
PolonicPolonic
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Finalizați reglând condimentele în topping cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
10
Serviți topping peste calamari prăjiți și stoarceți sucul de lămâie și lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 37 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista