Calamari

Calamari
Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 876 calorii, 83g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 10,16 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, wasabi, seltzer și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați calamari cu zară într-un bol nereactiv, acoperiți și lăsați marinat la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Faceți topping încălzind uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ardei, roșii uscate la soare, scallions, ghimbir proaspăt și wasabi și sote până când ardeii sunt fragede și arome integra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
WasabiWasabi
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Scurgeți calamarii marinați printr-o strecurătoare sau strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți uleiul de canola în friteuza la 375 grade F (sau ca producător de friteuza direcționează pentru alimente similare). Pentru a face tempura, amestecați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea și piperul într-un bol. Dragă calamari feliate în amestecul uscat, apoi se lasă deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
CalmarCalmar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați seltzer într-un flux la amestecul tempura în timp ce bateți constant pentru a face un aluat. Scufundați calamari în aluat sau aluat peste calamari și puneți-l în coșul de friteuză, prăjind un minut sau două până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Apă SpumantăApă Spumantă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
PolonicPolonic
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Finalizați reglând condimentele în topping cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10
Serviți topping peste calamari prăjiți și stoarceți sucul de lămâie și lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
CalmarCalmar
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Ingrediente

4Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu tăiat brunoise (julienne apoi crosswire în bucăți de 1/8 inch)ardei gras roșu tăiat brunoise (julienne apoi crosswire în bucăți de 1/8 inch)1lingura. otet de vin rosuardei gras galben tăiat brunoise (juliennes apoi crosswire în bucăți de 1/8 inch)ardei gras galben tăiat brunoise (juliennes apoi crosswire în bucăți de 1/8 inch)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare1litruulei de canola sau suficient pentru a prăji calamariulei de canola sau suficient pentru a prăji calamari9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.calamari curățați, tăiați transversalcalamari curățați, tăiați transversal1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelatămazăre congelată3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ghimbir proaspăt (aproximativ o bucată de 1 până la 1/2 inci) decojit și tăiat finghimbir proaspăt (aproximativ o bucată de 1 până la 1/2 inci) decojit și tăiat fin1lămâie proaspătă, înjumătățită și semințe îndepărtatelămâie proaspătă, înjumătățită și semințe îndepărtate1var proaspăt, înjumătățit și semințe îndepărtatevar proaspăt, înjumătățit și semințe îndepărtate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii uscate la soare ambalate în ulei, scurse și feliateroșii uscate la soare ambalate în ulei, scurse și feliate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4până la 5 scallions, numai părți albe și verzi, tăiate pe diagonalăpână la 5 scallions, numai părți albe și verzi, tăiate pe diagonală2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.seltzer receseltzer rece12 lingurițe de pudră de usturoiwasabi pregătitwasabi pregătit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 37 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista