Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 876 calorii, 83g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 10,16 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, wasabi, seltzer și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați calamari cu zară într-un bol nereactiv, acoperiți și lăsați marinat la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Faceți topping încălzind uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ardei, roșii uscate la soare, scallions, ghimbir proaspăt și wasabi și sote până când ardeii sunt fragede și arome integra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir Proaspăt
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Wasabi
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Scurgeți calamarii marinați printr-o strecurătoare sau strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți uleiul de canola în friteuza la 375 grade F (sau ca producător de friteuza direcționează pentru alimente similare). Pentru a face tempura, amestecați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea și piperul într-un bol. Dragă calamari feliate în amestecul uscat, apoi se lasă deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Calmar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați seltzer într-un flux la amestecul tempura în timp ce bateți constant pentru a face un aluat. Scufundați calamari în aluat sau aluat peste calamari și puneți-l în coșul de friteuză, prăjind un minut sau două până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Apă Spumantă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Polonic
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Finalizați reglând condimentele în topping cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10
Serviți topping peste calamari prăjiți și stoarceți sucul de lămâie și lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Calmar
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat