Cakespy: prăjituri de ciocolată la grătar în coji de portocale

Cakespy: prăjituri de ciocolată la grătar în coji de portocale ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 435 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, portocale, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cakespy: biscuiți pentru micul dejun cu slănină, cereale și suc de portocale, Prăjituri Cu Ciocolată Portocalie Pentru Copii, și Prăjituri Cu Budincă De Ciocolată-Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie; puneți în lateral (nu coaceți).
Feliați treimea superioară a fiecărei portocale; lăsați bucățile de sus în lateral (le puteți folosi ca garnitură mai târziu). Scoateți fructele din partea de jos 2/3 din fructe, astfel încât să aveți o coajă goală.
Umpleți fiecare coajă portocalie 3/4 plină cu aluat de tort.
Cuibărește fiecare portocală într-un pătrat de folie de 8 inci; așezați direct pe grătar.
Grătar timp de 15 până la 20 de minute; schimbați frecvent. Pentru a verifica dacă tortul este gata, introduceți o frigăruie sau o scobitoare; dacă iese curat, tortul este gata.
În acest moment aveți două opțiuni: le puteți lăsa să se răcească și înghețați generos cu glazură de ciocolată și felii din porțiunea superioară neutilizată a portocalei ca garnitură; sau, puteți mânca tortul fierbinte, neînghețat direct din portocală. Alegerea ta.
Pentru glazură: într-o cratiță, combinați untul, cacao și laptele; aduceți la fierbere ușoară.
Adăugați vanilie. Adăugați și zahărul cofetarilor, cană cu cană, amestecând continuu, până când glazura a atins consistența dorită.