Cakespy: Casă Conversație Inimile

Cakespy: Casă Conversație Inimile
Cakespy: inimile conversație de casă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 100 de porții cu 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 253 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coloranți alimentari, tăietori, extracte aromatizante și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cakespy: Conversație Inima Placinta Cu Crema De, Inimi De Conversație Aproape Celebre, și Cakespy: Porumb De Paște De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați siropul de porumb, gelatina și apa într-un castron mic pentru microunde. Se amestecă până când gelatina este bine distribuită. Cuptorul cu microunde amestecul timp de 30 de secunde, astfel încât gelatina se dizolvă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă amestecul de gelatină în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați o cană de zahăr de cofetărie și întoarceți mixerul la scăzut, amestecând până când zahărul este încorporat. Răsturnați părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că zahărul se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Continuați să adăugați zahărul de cofetărie rămas, câte o cană, amestecând bine, până când se adaugă toate cele 2 kilograme. În timp ce amestecați, opriți periodic mixerul și răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului. Amestecul va progresa de la un lichid subțire, apos, la o textură asemănătoare glazurii până la un aluat extrem de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Odată ce tot zahărul este încorporat, pudrați o suprafață de lucru (am folosit un covor de silicon) cu o parte din zahărul cofetarilor dvs. și răzuiți bomboanele pe suprafața de lucru. Bomboanele vor fi foarte lipicioase și rigide. Pudrați cu generozitate partea superioară a bilei de bomboane cu zahărul cofetarilor și începeți să frământați bomboanele ca aluatul de pâine, împăturind bila de aluat pe sine, apoi folosiți călcâiul mâinii pentru a o împinge în jos. Dați bomboanelor un sfert de tură și repetați procesul, pudrându-l cu mai mult zahăr de cofetărie de câte ori este necesar pentru a preveni lipirea de tablă sau de mâini. Frământați până când bomboanele nu mai sunt lipicioase, ci netede. Rețeta originală a numit textura țintă" satiny", dar am găsit-o cam ca textura unei argile flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Decideți câte culori și arome ale inimilor de conversație doriți să faceți și împărțiți aluatul de bomboane în atâtea porții. Pentru a aroma și colora bomboanele, luați una dintre bile și aplatizați-o într-un disc de dimensiunea palmei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimile De ConversațieInimile De Conversație
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
7
Adăugați câteva picături de colorant alimentar și un punct mic de extract aromatizant în centrul discului și pliați-l pe el însuși. (Notă: este o idee bună să purtați mănuși de plastic de unică folosință în timpul acestui pas sau veți ajunge cu mâini care par că au fost vopsite în cravată). Frământați bila de aluat, la fel cum ați făcut înainte, până când culoarea este dispersată uniform în toată bomboana și toate dungile au dispărut. Repetați acest proces cu bilele rămase de aluat de bomboane până când toate bucățile sunt colorate și aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
8
Amestecarea culorii și aromei în aluat durează ceva timp. Când am terminat de colorat fiecare bilă de aluat, am înfășurat fiecare în siguranță în folie de plastic, astfel încât să nu se usuce în timp ce am terminat restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
9
Îndepărtați suprafața de lucru și un sucitor cu zahăr de cofetari și întindeți una dintre bilele de bomboane la grosimea dorită. Am rulat-o pe a mea la aproximativ 1/3 inch grosime pentru bomboane destul de grase, dar într-adevăr, o puteți rula la orice grosime doriți. Rețineți că, cu cât îl rotiți mai subțire, cu atât bomboanele vor fi mai fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
10
Folosiți tăietori în formă de inimă pentru a tăia inimile din bomboanele rulate și transferați inimile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. După cum notează Rețeta originală, inimile mai mici sunt mai realiste, dar inimile mai mari sunt mai ușor de scris mesaje. După ce v-ați tăiat inimile, puteți re-rula resturile pentru a obține mai multe forme din bomboane. Repetați cu bilele de bomboane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Lăsați inimile să se usuce la aer timp de cel puțin 24 de ore înainte de a scrie pe ele. Acest pas este foarte important, deoarece umiditatea suplimentară din Inimi va face ca cerneala să curgă dacă nu le lăsați să se usuce corect.
12
Notă: Am încercat să scriu pe unele inimi la 24 de ore și altele la 48 de ore--în timp ce cele care s-au uscat doar 24 de ore erau bine de scris, cele care s-au uscat 48 de ore erau o suprafață de scris și mai bună.
13
După ce inimile s-au uscat, folosiți marcajele de scriere a alimentelor pentru a scrie mesajele care vin din inima voastră. Păstrați inimile de conversație într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimile De ConversațieInimile De Conversație
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Revista